نشستِ مشترکِ مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و مراکزِ همکار در برگزاری «کنگره بین‌المللی علامه طباطبایی»

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، در روز یکشنبه 16 مهرماه 1402، نشستی مشترک با حضورِ مراکزِ همکار در برگزاری «کنگره بین‌المللی علامه طباطبایی» در محلّ مؤسسه برگزار شد.

در این نشست، علاوه بر مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران که نهادِ برگزارکننده این کنگره در تهران است، مجمع عالی حکمت اسلامی قم، دانشگاه شهید بهشتی،‌ دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه علمیه تهران، حوزه خواهران، انجمن مفاخر ایران، و ... حضور داشتند.
گستره همایش و چگونگی برگزاری آن از جمله محورهایی بودند که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.

کنگره علامه

۱۸ مهر ۱۴۰۲