مدرسه تابستانی «اختفای الاهی؛ دلالت‌ها و ابعاد فلسفی ـ الاهیاتی»

گروه کلام مؤسسه حکمت و فلسفه ایران با همکاری برخی از مراکز علمی، مدرسه تابستانی «اختفای الاهی؛ دلالت‌ها و ابعاد فلسفی ـ الاهیاتی» را در شهریورماه سال جاری به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه ی پژوهشی حکمت و فلسفه ی ایران، گروه کلام مؤسسه حکمت و فلسفه ایران با همکاری برخی از مراکز علمی، مدرسه تابستانی «اختفای الاهی دلالت‌ها و ابعاد فلسفی ـ الاهیاتی» را در شهریورماه سال جاری به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد کرد.

در این رویداد علمی تلاش می‌شود اطلاعات تحلیلی جامعی درباره جوانب الاهیاتی و فلسفی مسأله اختفای الاهی ارائه گردد.

از عموم دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، پژوهشگران و اساتید در قلمرو فلسفه و الاهیات برای شرکت در این مدرسه دعوت می‌شود.

کمیته علمی و برنامه‌ریزی: ابراهیم آزادگان، زینب سالاری، حسین خطیبی، غلامحسین جوادپور.

مهم‌ترین محورها:

ـ معرفی مسأله اختفای الاهی و پیش‌زمینه‌های الاهیاتی آن
ـ صورت‌بندی استدلال و جایگاه عشق الاهی
ـ نسبت میان مسأله اختفا و مسأله شر
ـ نقد مقدمه شرطی الاهیاتی استدلال: خیر برتر
ـ پاسخ الاهیات شکاکانه و سلبی به اختفا
ـ اختفا و چالش باور و ایمان
ـ اختفا در دنیای اسلام

* محتواهای مدرسه در قالب: ارائه‌های تخصصی، میزگرد علمی و نقد کتاب خواهد بود

* در این مدرسه، اساتید داخلی متخصص این حوزه، ازجمله: امیرعباس علیزمانی، رسول رسولی‌پور، ابراهیم آزادگان، زینب سالاری، فاطمه سعیدی، حسین خطیبی، حسین خلج، محمدرضا معینی و نیما نریمانی و دو استاد خارجی شاخص در این حوزه، دامزدی و ایجز ارائه خواهند داشت.

* برنامه نهایی متعاقباً اعلام خواهد شد.

مکان برگزاری: مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

زمان برگزاری: 19- 21 شهریور 1403