رونمایی و نقد و بررسی کتاب «اندیشه هیدگر در درسگفتارهای اولیه» با حضور نویسندهی کتاب در کافه فلسفه، موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، رونمایی و نقد و بررسی کتاب «اندیشه هیدگر در درسگفتارهای اولیه» برگزار میشود. نشست نقد و بررسی با حضور نویسنده کتاب دکتر بهمن پازوکی، عضو هیئت علمی موسسه، دکتر ضیاء شهابی و دکتر سیدمسعود حسینی برگزار میشود. این نشست روز یکشنبه 6 تیرماه، ساعت 18 در کافه فلسفه به نشانی خیابان نوفل لوشاتو، بعد از تقاطع آراکلیان، شماره 87 برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است که این نشست با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
این کتاب از چهار بخش تشکیل شده است. در بخش نخست، گزارشی از چگونگی انتشار درسگفتارهای هیـدگـر در قـالـب مجمـوعـهآثـار او آمـده است. بـخش دوم، خلاصهای از موضوعهای درسگفتـارهـای اولیـن دورۀ تـدریـس هیـدگر در فرایـبـورگ بهدست میدهد. سیـر تـفکـر هیـدگر تا انتشار کتاب وجود و زمان، نـخست با وضع مفهـوم واقعبودگی (Faktizität) شروع میشود، تا این که از سال 1921 بهبعد و تحتتأثیر آرای ارسطو، هرچه بیشتر شکل وجودشناسی (Ontologie) به خود میگیرد. تلقی هیدگر از پدیدارشناسی (Phänomenologie) در این درسگفتـارها مطالب بخش سوم این نـوشتـه را شـامل میشود. از میان موضوعهای متفاوتی که هیدگر در این دوره از تدریس خود به آنها پرداخته است، موضوع پدیدارشناسی از همـه برجستـهتـر است. موضـوع چـهـارم و آخـر این نـوشتـه بـرداشت هیـدگر از مفهـوم علم (Wissenschaft) و نسبـت آن بـا فلسفـه است. پـرسش از علم از وجههنـظرهـای متـفاوت در سراسر آثـار هیـدگـر به چشـم میخـورد و از اهمیـت آن در هیچیک از دورههای فکریش کاسته نـمیشود. در این نـوشته، عمده تمرکز بر مفهـوم علـم در درسگفتـارهای اولیـه و کتـاب وجود و زمان است و به تفاسیر بعدی هیدگر از علم مدرن ذیل پرسش از ذات تکنیک نمیپردازد.
علاقهمندان میتوانند برای خرید کتاب با تخفیف 10 درصدی به اینجا مراجعه نمایند.