میزبانی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در ششمین کنگره جهانی منطق و دین

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، به اهتمامِ معاونت دفتر همکاری‌های بین‌المللِ مؤسسه، انجمن بین‌المللی منطق و دین، میزبانی ششمین کنگره جهانی منطق و دین را به ایران و مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به نمایندگی از کشورمان، اعطا کرده است.
شایان ذکر است که این کنگره جهانی با مشارکت نهادهای زیر برگزار خواهد شد:

دانشگاه آکسفورد انگلستان، بنیاد جان تمپلتون ایالات متحده، دانشگاه هندوی بنارس هند، دانشگاه ورشو، انجمن منطق برزیل، و دانشگاه ایالتی ریو دو ژانیرو

⏰تاریخ برگزاری کنگره: ژانویه 2027 میلادی

کنگره‌های اسبق انجمن جهانی منطق و دین هم به ترتیب در کشورهای زیر برگزار شده و یا قرار است برپا شود:
2015 برزیل، 2017 لهستان، 2022 هندوستان، 2023 رومانی، 2025 ایالات متحده

✅با تصویب هیئت‌مدیره این انجمن، کمیته برگزاریِ ایرانی این کنگره آقایان دکتر سیداحمد غفاری (عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی مؤسسه)، دکتر محمدجعفر جامه‌بزرگی (عضو هیئت علمی مؤسسه)، و دکتر علی صادق‌دقیقی (معاونت دفتر همکاری‌های بین‌الملل) خواهند بود. دبیر همایش نیز دکتر غفاری هستند.

۲۳ مهر ۱۴۰۲