به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، این تفاهمنامه در صبح روز یکشنبه 27 اسفندماه 1402، در محلّ مؤسسه و با حضور آقای دکتر عسکر دیرباز، رئیس، و آقای دکتر سیداحمد غفاری، معاون پژوهشی مؤسسه، و نیز آقای دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره، به امضاء رسید.
ماده 1) موضوع تفاهمنامه
همکاریهای مشترک پژوهشی و علمی در حوزههای مرتبط بهویژه در زمینه انعقاد قراردادهای پژوهشی بین دو مؤسسه و برگزاری همایشهای علمی، ملی و بینالمللی و کارگاههای علمی مشترک و انتشار آثار به منظور پیشبرد و اعتلای علوم انسانی، حکمت اسلامی، هنر ، فلسفة هنر و حکمت هنر دینی؛
جهتدهی و بهبود کمی و کیفی مطالعات و پژوهشهای بنیادی و کاربردی در زمینه هنر دینی، حکمت هنر دینی، فلسفة هنر به ویژه بینارشتهای؛
تشویق و حمایت از تولیدات هنری، معماری و رسانهای فعالان فرهنگی متعهد و موردنیاز بخشهای تخصصی کشور.
ماده 2) محورهای تفاهمنامه
مؤسسه و دانشگاه مقرّر میکنند محورهای ذیل را در راستای استفاده از ظرفیت فاخر علمی و فرهنگی موجود در هر دو نهاد، به اجرا بگذارند:
2-1) همکاری در زمینة انعقاد قراردادهای پژوهشی بین دو مؤسسه در حوزههای مشترک.
2-2) اجرای کلانپروژههایی در زمینههای مشترک بین دو مؤسسه در حوزة حکمت و فلسفه و هنر و حکمت هنر دینی در راستای تعالی هنر و علوم انسانی.
2-3) برگزاری کرسیهای نظریهپردازی، نقد و نوآوری با همکاری یکدیگر.
2-4) تشریک مساعی در زمینۀ برگزاری مشترک همایشهای ملی و بینالمللی در حوزههای علوم انسانی و هنر و موارد مورد اهتمام طرفین و استفاده از ظرفیتهای فیمابینی.
2-5) برگزاری مشترک دورههای آموزشی کوتاه مدت مورد علاقه فیمابین.
2-6) توسعه همکاریهای ملی و بینالمللی در زمینه انتشارات و چاپ و تدوین کتاب مشترک، نشریات علمی و ویژه نامه یا همایش مشترک.
2-7) استفاده بهینه از ظرفیتها، تواناییها و امکانات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین و استفاده از امکانات طرفین برای برگزاری رویدادهای بزرگِ مشترک و میزبانی از میهمانان خارجی.
2-8) برگزاری کارگاههای علمی و سخنرانیهای ترویجی و پژوهشی در راستای ارتقای دانش مربوط علوم انسانی و هنر.
2-9) تبادل نیروی متخصص و کارشناس جهت برگزاری دورههای آموزشی، تحقیقاتی و کارگاهها و همایشهای مشترک طرفین بر اساس حوزههای مرتبط.
2-10) معرفی استادان مورد نیاز جهت استفاده از توانمندیهای مورد نظر در خصوص دورههای فرصت مطالعاتی، برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی و انجام پژوهش های کاربردی.
2-11) تبادل تجربیات در حوزة کتابداری و محافظت از اسناد و مدارک علمی.
2-12) استفاده متقابل از ظرفیت فضاهای آموزشی، فرهنگی، هنری و کتابخانهها؛
2-13) حمایت دوجانبه تبلیغاتی از برنامهها و نشستها و برنامههای پژوهشی، جلسات نقد کتاب و وبینارها و ...؛
2-14) حمایت تشویقی و تبلیغی از تولیدات هنری و ادبی دانشجویان و اساتید؛
2-15) راهاندازی انجمن علمی مشترک در حوزه حکمت هنر دینی، فلسفه هنر و حکمت اسلامی.