فراخوان مقالۀ همایش بین‌المللی «رنه گنون و احیاء خمیرۀ ازلی» مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران

به گزارش روابط عمومی مؤسسه ی پژوهشی حکمت و فلسفه ی ایران، همایش بین‌المللی «رنه گنون و احیاء خمیرۀ ازلی » از تاریخ 29 الی 30 بهمن‌ماه 1403 توسط گروه ادیان و عرفان مؤسسه ی پژوهشی حکمت و فلسفه ی ایران و با همکاری و حمایت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی داخلی و خارجی در مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌‌شود.

همایش بین‌المللی «رنه گنون و احیاء خمیرۀ ازلی » از تاریخ 29 الی 30 بهمن‌ماه 1403 توسط گروه ادیان و عرفان مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با همکاری و حمایت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی داخلی و خارجی در مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌‌شود. کمیته علمی همایش از علاقه‌مندان و پژوهشگران دعوت می‌کند که آثار پژوهشی خود را در قالب مقاله ی کامل تا تاریخ 24 آبان 1403 به دبیرخانه ی همایش ارسال نمایند.

محورهای همایش:

رنه گنون و کوماراسوامی

رنه گنون و شارحان دیگر وی

توضیحات:

1) پژوهشگران محترم پس از عضویت در سایت همایش (guenon.irip.ac.ir)، قادر خواهند بود که مقالات کامل خود را به زبان فارسی یا انگلیسی ارسال کنند. گزینه عضویت، بالای صفحه سمت چپ قرار دارد.

2) حجم مقاله از 8000 کلمه بیشتر نباشد و شامل عنوان، چکیده (فارسی و انگلیسی)، کلید واژه‌، طرح مسئله و موضوع، متن مقاله و نتیجه‌گیری باشد.

3) چکیده مقاله به دو زبان فارسی و انگلیسی حداکثر در 200 کلمه تایپ شود.

4) فهرست نویسی مقالات براساس استاندارد APA است.

5) همایش به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

امتیازهای مقالات:

مقالات کامل پذیرفته‌شده در کتاب مقالات همایش منتشر خواهند شد.

سخنرانان و ارائه‌کنندگان مقاله در همایش گواهی پذیرش و ارائه مقاله در همایش داده خواهد شد.

مقالات از امتیاز ثبت در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) برخوردار خواهند شد.

کمیته همایش:

دبیران علمی:‌ بابک عالیخانی، اسماعیل رادپور

دبیر تخصصی:‌ عبدالرضا چگنی

دبیران اجرایی:‌ حسین رستمی جلیلیان،‌ سپیده حیدری، ‌فهیمه نظری

تاریخ‌های مهم:

مهلت ارسال مقالات کامل: 1403/08/24

تاریخ برگزاری همایش: 29 الی 30 بهمن ماه 1403

اطلاعات تماس:

برای راهنمایی و همچنین پیشنهادها و نظرات، راههای ارتباطی زیر در دسترس پژوهشگران است.

رایانامه: guenonirip@gmail.com / guenon@irip.ac.ir

وب‌گاه همایش: https://guenon.irip.ac.ir