گزارشی از برگزاری کارگاه علم النفس دینی (با نگاهی تطبیقی به رویکرد فلسفی)

گزارشی از برگزاری کارگاه علم النفس دینی (با نگاهی تطبیقی به رویکرد فلسفی) در شعبه قم موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
این کارگاه در تاریخ نهم و دهم  مردادماه در شش جلسه(صبح و عصر) به صورت حضوری و مجازی با تعداد ۵۲ نفر از اساتید، طلاب و دانشجویان رشته‌های مختلف علوم انسانی و اسلامی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد برگزار شد.

در این کارگاه جایگاه علم النفس دینی، اهمیت آن و امتیاز علم النفس دینی نسبت به علم النفس فلسفی، روش و ماهیت علم النفس دینی، جایگاه بدن در علم النفس دینی، اوصاف بدن برزخی در دین و فلسفه، جایگاه نفس در علم النفس دینی، اثبات نفس، کاربرد نفس و روح در قرآن و تفاوت نفس و روح برخی از موضوعاتی است که به آن پرداخته شده است.

جهت استفاده بیشتر از محتوای کلاس ها، صوت جلسات بلافاصله بعد از برگزاری هر جلسه برای شرکت کنندگان ارسال می‌شد.
۱۹ اَمرداد ۱۴۰۳