تفاهم‌نامه همکاری های علمی و پژوهشی بین «موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران» و «سازمان سمت»

تفاهم‌نامه همکاری های علمی ، آموزشی و پژوهشی بین «موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران» و «سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی( سمت)» در 3 ماده و به مدت دو سال بین دو مجموعه منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، تفاهم نامه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی بین «موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران» و «سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی( سمت)» منعقد شد.

این جلسه با حضور ریاست محترم جناب آقای دکتر دیر باز و جناب آقای دکتر غفاری معاون محترم پژوهشی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و همچنین جناب آقای دکتر مهدوی زادگان ریاست محترم ، جناب آقای دکتر سعیدی معاون محترم پژوهشی و جناب آقای جهانی از کارشناسان سازمان سمت برگزار شد.

تفاهم‌نامه همکاری های علمی و پژوهشی

یادآور می شود این تفاهم‌نامه در یک مقدمه، 3 ماده و به مدت دو سال توسط دکتر دیر باز، رئیس محترم موسسه و دکتر مهدوی زادگان رئیس محترم سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی( سمت)امضاء شده است.

۳ مهر ۱۴۰۳